Een maatwerk haarwerk is een exclusief ontwerp van 100% echt haar. We maken allereerst een ontwerp afspraak. Hierbij wordt er een mal van je schedel gemaakt dat is de eerste stap naar je haarwerk. Aan de hand van kleurstalen bepalen we o.a. de kleur, de haarsoort Europees of Aziatisch haar, de knoopdichtheid van het haarwerk. Misschien geef je de voorkeur aan een volle bos of kies je voor minder vol, al die mogelijkheden bespreken we met elkaar. Wil je steil haar of met slag?

Dit is slechts een greep van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de ontwerp-afspraak. Wat zijn je verdere wensen? Wat verwacht je van een haarwerk?
Het streven is om voor jou een haarwerk te laten maken, geheel naar je wensen.

De levertijd is gemiddeld tussen de 10-12 weken. Prijsopgaaf op aanvraag. De basisvergoeding van de zorgverzekering voor 2018 is op jaarbasis 431,00 euro. Bij een aanvullende verzekering voor hulpmiddelen krijg je een hogere vergoeding afhankelijk van je premie.
Een doktersverklaring is vereist bij de aanvraag voor een vergoeding. Wij adviseren om deze mee te nemen bij de eerste afspraak. In de meeste gevallen regelen wij de declaratie bij de zorgverzekeraar.