Confectie

Haarlounge

Confectie haarwerken zijn er in in een uitgebreide collectie modellen. Van korte tot lange kapsels in velerlei kleuren en stijlen. Confectie – het woord zegt het al- in voorraad gemaakte modellen. Haarwerken zijn verkrijgbaar in: synthetisch, cyberhair en 100 % echt haar.

Bij een eerste afspraak maken we kennis en vertel je mij je wensen. Wanneer je chemotherapie gaat krijgen, is het raadzaam een afspraak te maken voordat je haar uitvalt. Zo krijg ik een goed beeld van je eigen haar en kunnen we gericht zoeken naar een passend haarwerk in synthetisch of echt haar. Veel vrouwen schrikken van het feit dat ze tijdens chemotherapie of alopecia kaal worden en een haarwerk moeten/willen gaan dragen en dat is meer dan begrijpelijk. Ik kan je vertellen dat een haarwerk gelukkig heel mooi en natuurlijk kan zijn. Niemand hoeft het op te vallen dat je een haarwerk draagt. Het is belangrijk een haarwerk te vinden dat goed bij je type past. Het is niet de bedoeling dat je totaal iemand anders wordt, tenzij je dat wilt natuurlijk. Ik sta je er graag in bij om je goed & te duidelijk adviseren. Je bent welkom!

Levertijd confectie haarwerken binnen een week.
Een doktersverklaring is vereist voor de aanvraag van een vergoeding bij de zorgverzekeraar. Neem bij de eerste afspraak de doktersverklaring mee. De basisvergoeding voor 2021 is 452,- euro. Bij een aanvullende verzekering komt daar een bedrag bij.

Je kunt in geval van chemotherapie een haarwerk reserveren voor maximaal 3 weken.

Nazorg: Na een maand maken we een afspraak voor een check-up afspraak, om te kijken of alles naar wens is en om je eventueel tips te geven.

AfspraakVoor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek, bel: 06-22492805 / info@haarlounge.nl of stuur een bericht via mijn Contactformulier.