Confectie haarwerken zijn er in in een uitgebreide collectie modellen. Van korte tot lange kapsels in velerlei kleuren en stijlen. Confectie – het woord zegt het al- in voorraad gemaakte modellen. De haarwerken zijn verkrijgbaar in: synthetisch, cyberhair en 100 % echt haar.

Bij een eerste afspraak bespreken we je wensen. Wanneer je een chemotherapie moet ondergaan is het raadzaam een afspraak te maken voordat je haar uitvalt. Zo krijgen we een goed beeld van je eigen haar en kunnen we gericht zoeken naar een passend model in synthetisch of echt haar. Veel mensen schrikken van het feit dat ze tijdens de chemotherapie een haarwerk moeten dragen en dat is heel begrijpelijk. De afgelopen jaren zij haarwerken steeds natuurlijk geworden, waarbij het niemand hoeft op te vallen dat je een haarwerk draagt. Het is belangrijk een haarwerk te vinden dat goed bij je past qua model, kleur en haartype. We staan je daar graag in bij om je hierin te adviseren. Levertijd confectie haarwerken per direct of 2 werkdagen. Desgewenst kunnen wij ook langskomen voor een haarwerk wanneer je in het ziekenhuis ligt.
Een doktersverklaring is vereist voor de aanvraag van een vergoeding bij de zorgverzekeraar. Wij adviseren om de doktersverklaring mee te nemen bij het eerste bezoek.

Je kunt in geval van chemotherapie een haarwerk reserveren voor maximaal 3 weken.

Nazorg: Na een maand maken wij bij zowel maatwerk en confectie haarwerk een vervolg afspraak voor een kosteloos onderhoudsbehandeling.