Maatwerk

Haarlounge

Een maatwerk haarwerk is een exclusief ontwerp van 100% echt haar. We maken allereerst een ontwerp afspraak. Hierbij wordt er een mal van je hoofd gemaakt dat is de eerste stap naar je haarwerk. We bespreken o.a. de cap van het haarwerk, de lengte, kleur en de haarsoort.

Dit is slechts een greep van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de ontwerp-afspraak. Wat zijn je verdere wensen? Wat verwacht je van een haarwerk?
Het streven is om voor jou een haarwerk te laten maken, geheel naar je wensen.

De levertijd is gemiddeld 16 weken. Prijsopgaaf op aanvraag. De basisvergoeding van de zorgverzekering voor 2021 is 452,- euro. Bij een aanvullende verzekering voor hulpmiddelen krijg je een hogere vergoeding afhankelijk van je premie.
Een doktersverklaring is vereist bij de aanvraag voor een vergoeding. Wij adviseren om deze mee te nemen bij de eerste afspraak. In de meeste gevallen regelen wij de declaratie bij de zorgverzekeraar.

Afspraak

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek, bel mij dan via 06-22492805, stuur een e-mail naar info@haarlounge.nl of stuur een bericht via mijn Contactformulier.