In samenwerking met Angela Koster van Fris Fruitig Stijladvies organiseert Heleen van der Toorn Workshops Styling & Visagie. Naast hairstyling houdt Heleen zich bezig met visagie. Ze geeft visagie advies op het gebied van het tekenen van wenkbrauwen en het plakken van wimpers en leert je hoe je met handige trucs nog beter voor de dag kunt komen. Angela richt zich op de styling van je kleding en uitstraling. De workshops worden gegeven op locatie en in de Diemensie van Diemenstraat 202.

Angela Koster, is modestylist sinds 2008. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Artemis in Rotterdam. Als modestylist combineert zij haar jarenlange ervaring als psycholologisch onderzoeker, samen met haar creatieve talent: “Ik kijk graag verder dan alleen de buitenkant omdat innerlijk & uiterlijk nu eenmaal samen gaan”. “En uitstraling heeft alles te maken met het in balans zijn van de binnen-en buitenkant”.

Voor informatie kijk op www.frisfruitigstijladvies.nl

Kosten per persoon 49,50 euro, datum en dagdeel in overleg. Groepjes van maximaal 8 personen. Ook individuele workshop mogelijk.