Alopecia

Haarlounge

Alopecia 

Alopecia overvalt je, letterlijk. Alopecia is zeer grillig. En nee, voor mij is alopecia geen ziekte maar een haaraandoening. Ik leef er al mijn hele leven mee. Zelf heb ik de meest hardnekkige vorm, alopecia universalis, maar er zijn ook nog veel andere vormen onder andere; alopecia areata, alopecia totalis, alopecia androgenetica, alopecia diffusa, alopecia traumatica, frontale fibroserende alopecia.

Kaalheid is confronterend. Anders zijn is confronterend. Maar daar is gelukkig iets aan te doen. Wanneer ik een mooi haarwerk draag vergeet ik dat ik alopecia heb. En voel ik mij net als ieder ander. Belangrijk is wél een haarwerk te dragen dat goed bij je past, bij je type, je gezicht, je stijl. Het mooie aan mijn vak vind ik dat iedere vrouw anders is, maar de wens is altijd hetzelfde, een haarwerk dat zo natuurlijk mogelijk is. En die wens begrijp ik als geen ander. Met mijn vakkennis en professionaliteit wil ik samen met jou op zoek gaan naar de mooist mogelijke haaroplossing voor jou.

De mogelijkheden in haarwerken zijn enorm, van op maat gemaakte haarstukjes bij frontale fibroserende alopecia, waarbij de haargrens heel langzaam steeds iets meer naar achteren schuift, Gedeeltelijke haarstukken op maat gemaakt of uit de bestaande collectie bij alopecia androgenetica (een vorm van mannelijke kaalheid) of alopecia diffusa (het haar wordt steeds doorschijnender). Volledige haarwerken bij alopecia areata (wisselende kale plekken) alopecia totalis (helemaal kaal, maar nog wel lichaamsbeharing) alopecia universalis (volledig haarloos). In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag samen met jou de opties die allemaal mogelijk zijn.

Om voor een vergoeding van de zorgverkeraar  in aanmerking te komen is een doktersverklaring vereist, aan te vragen bij huisarts of specialist. Neem die mee bij het eerste gesprek. De jaarlijkse basis vergoeding van de zorgverzekeraar voor 2022 is €457,50 wanneer je een aanvullende verzekering hebt, dan komt daar nog een extra bedrag bij.

Haarlounge is een erkend haarwerkspecialist en ANKO gecertificeerd.

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek:

Stuur een e-mail naar: info@haarlounge.nl  of een bericht naar het:  Contactformulier bellen mag ook: 06-22492805